Call Us Today:
Call Us Today:

Pelanggan Malaysia: Kami telah menggunakan peralatan gim

Kami telah menggunakan peralatan gim!

Adakah anda seorang pengedar atau pemilik gim di Malaysia yang ingin membeli peralatan kecergasan yang berkualiti? Kami mempunyai aplikasi WhatsApp dan kami dapat memberi anda maklumat tentang inventori dan harga kami. Jika anda datang dari Kuala Lumpur, Johor Bahru, Ipoh, Shah Alam, Petaling Jaya, Kuching, Kota Kinabalu, Kuala Terengganu, Melaka, Alor Setar atau kawasan lain, kami menjemput anda melawat bilik pameran dan kilang wain di Santa Ana California. Lapangan Terbang Orange County terletak berhampiran dengan kami seperti LAX, yang terletak kira-kira 40 minit jauhnya.

Adakah sesiapa di sana berbahasa Melayu?

Tidak pada masa ini.

Apa yang mereka jual?

Kami menjual peralatan gim baru dan digunakan. Peralatan kardio termasuk treadmills, elips, basikal berbaring, basikal menegak, basikal berputar, pendaki elektrik, dan pendaki yang tidak berkesudahan. Kami juga menawarkan litar peralatan berat berat dan berat tanpa berat termasuk bangku Olimpik, bangku laras, rak dan aksesori.

Apa jenama peralatan yang mereka jual?

Kami mempunyai Life Fitness, Precor, Cybex, Kekuatan Hammer, Star Trac, Technogym, Matrix, StairMaster, Jacobs Ladder, Master Badan, Concept2, Hampton Fitness dan banyak lagi.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan maklumat mengenai peralatan yang mereka ada?

Llene el formulario a continuación. Tendremos uno de nuestros vendedores se ponga en contacto con usted con más información y precios. Se pueden comunicar con usted por correo electrónico, teléfono, o por Whatsapp. También es bienvenido a venir a visitar nuestra bodega para ver el equipo que tenemos en venta.

Bolehkah saya membeli peralatan kecergasan untuk dihantar ke Malaysia?

Ya, kami boleh membantu mencari syarikat import. Walau bagaimanapun, kami tidak menghantar terus ke Malaysia.

Berapakah kos cukai import bagi peralatan yang dihantar ke Malaysia dari Amerika Syarikat?

Anda perlu bercakap dengan ejen kastam untuk sebut harga. Kita boleh berhubung dengan broker kastam yang dipercayai.

Adakah mereka menawarkan diskaun?

Ya, kami pengedar borong dan harga pakej untuk pemilik gim.

Adakah mereka mempunyai pembiayaan atau pilihan kredit yang ada?

Kami tidak menawarkan pembiayaan atau kredit pada masa ini.

Apakah bentuk pembayaran yang anda terima?

Kami menerima wang dengan pemindahan bank, deposit bank atau wang tunai. Semua peralatan mesti dibayar sepenuhnya sebelum penghantaran.

Pakej Kesihatan

Adakah anda merancang untuk membuka gim baru atau adakah anda menjalankannya? Perwakilan jualan kami Alysia Gadson mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam menubuhkan dan mengendalikan gim. Alysia boleh menasihatkan anda tentang jenis peralatan yang paling sesuai bergantung kepada gim yang anda ingin buka atau sedang berjalan.

Alysia Gadson - International Fitness Equipment Sales
Alysia Gadson – Penjualan Antarabangsa

Kami juga boleh menawarkan diskaun pada bahagian, lantai, aksesori kecergasan dan banyak lagi. Kami mempunyai pasukan dari semua jenama utama seperti Hammer Strength, Pendulum Rodgers, Precor, Life Fitness, Technogym, Cybex, Stairmaster dan banyak lagi. Semua peralatan kecergasan kami adalah gred komersial dan dibina untuk terakhir.

Wakil Alysia kami juga boleh membantu anda mendapatkan diskaun pada alat ganti. Kami boleh melengkapkan mana-mana gim saiz dari studio latihan peribadi ke kemudahan gim pelbagai tingkat dan juga gim di rumah.

Anda boleh membina pakej gim gim khusus anda dan memilih kekuatan dan peralatan kardio yang anda inginkan. Pasukan kami juga boleh memesan beberapa peralatan tertentu yang tidak ada dalam stok kami.